...

Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü

Yaz Okulundan Ders Alma Başvuru Koşulları
07/07/2022

Bölümümüz öğrencilerinin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda başka üniversitelerden yaz okulunda ders alma talebine ilişkin izleyeceği adımlar;

1- Yaz okulunda alınması düşünülen derslerin ders içerikleri, ilgili dersten sorumlu öğretim üyesine e-posta gönderilerek onayı alınmalıdır. (Fizik, Kimya, Matematik, Türk Dili, Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri hariç)

2- Yaz okulunda alınması düşünülen derslerin içerik bilgileri ve dersin sorumlusu öğretim üyesinden alınan onay e-postası, öğrenci danışmanına e-posta gönderilerek danışman onayı alınmalıdır.

3- İlgili onaylar alındıktan sonra fakültemiz web sayfasında bulunan ‘Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi’ ıslak imzalı olarak ders içerikleri ile birlikte Bölüm Başkanlıklarına posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

4- Öğrenciler öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla bir yaz döneminde haftada toplam on altı ders saatini (derslerin normal dönemdeki haftalık ders saati toplamı) geçmemek üzere en çok dört ders alabilir. Tek ders alan öğrencilerde herhangi bir sınırlama yapılmaz.

Not: Onaylar alınmadan gönderilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.